Body shape

Bodyshape is een les die bestaat uit verschillende fases. Je werkt op een plezierige wijze aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Het begint met een warming-up blok die uit verschillende passen bestaat. Daarna wordt er meestal 1 of 2 conditie oefeningen gegeven. Dat kan zijn met een step of de togu (half ronde bal). Dan volgen er oefeningen voor buik, billen en benen. Maar ook schouders en rug komen aan bod. Tijdens de oefeningen maken we vaak gebruik van gewichtjes, dynabands, kleine bal en grote fitbal.
Als laatste en zeker niet onbelangrijk volgen er rekspieroefeningen en een heerlijke ontspanning.
Bodyshape is een lekker ongecompliceerde en intensieve allround training die goed vol te houden is door de afwisseling. Gericht op figuurverbetering, meer conditie en kracht.

Wil je dit een keer zelf ervaren, kom dan gratis een proefles meedoen!  Wat je nodig hebt zijn sportschoenen, flesje water, handdoek en evt. matje. De bodyshapeles wordt iedere week op donderdagavond gegeven van 20.00 uur tot 21.00 uur. Het is een leuke enthousiaste en gezellige groep mensen van alle leeftijden waarbij je je gelijk welkom voelt.