Gymnastiek

Bij ons kunnen meisjes van alle leeftijden meedoen met de gymnastiek en turnlessen. Er word getraind op veel verschillende toestellen namelijk: vloer, ongelijke brug, balk en sprong. Dit zijn ook de toestellen die bij een wedstrijd geturnd worden. We zwaaien ook wel eens een les aan de ringen of trapeze, springen lekker over de tumblingbaan en spelen af en toe een leuk spel. Kortom veel afwisselende lessen! Gymnastiek is op maandagavond en woensdagavond. Kijk in het rooster voor de dagen en tijden.

Ook wordt er een keer per jaar een recreatie wedstrijd gehouden, dit doen we samen met andere verenigingen in de regio. De kinderen worden dan ingedeeld op hun niveau met meisjes die net als zij een uurtje in de week trainen. Ook kijken wij naar de resultaten van deze wedstrijden, en of ze dan misschien kunnen doorstromen naar de selectie.

De gymnastiek lessen worden verzorgd door de trainers: Nina, Raquel, Tamara, Esmee, Sanne, Anne en Lisanne. Zij zorgen elke week voor  een leuke les!

De contributie wordt per kwartaal en de Bondscontributie wordt per jaar afgeschreven. Het afgeschreven bedrag kan binnen 30 dagen teruggeboekt worden indien hiervoor legitieme redenen aanwezig zijn. Eventuele vragen? Neem gerust contact op met onze penningmeester Gerrina van Dijk door te mailen of even te bellen!