Turnen selectie

Bij DOTO Harskamp hebben wij een selectie groep. Om in de selectie te komen kijkt de leiding naar de motivatie van de turnsters in de lessen en natuurlijk hun niveau van turnen. Ook worden de resultaten van de recreatiewedstrijden bekeken.

Je doet in de selectie twee keer per jaar mee aan wedstrijden die zijn georganiseerd door de KNGU. Als je deze wedstrijden goed hebt gedaan maak je kans om in de finale te turnen. Wij turnen deze wedstrijden in de 5e en 6e divisie. Voor deze wedstrijden heb je als je in de selectie zit wel een wedstrijdpakje nodig. Dit turnpakje is op de website te bestellen. Je kunt het pakje ook lenen via de vereniging tegen een kleine vergoeding. Heb je vragen over het bestellen van het pakje? Kom dan gerust bij de les even langs of neem contact met ons op. Wij helpen u hier graag bij!

Je traint twee keer in de week, op maandag en woensdag, in totaal turn je drie en een half uur in de week. We stellen aan het begin van het seizoen doelen voor ons zelf waar we dit seizoen voor gaan trainen!