Nieuws

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE & TANK EN SCHENK .

Op 25 juni hebben wij een cheque in ontvangst mogen nemen van de Rabobank clubkas campagne met het mooie bedrag van 1.163,59 euro. Vervolgens werd er op 9 juli opnieuw een cheque uitgereikt van de Tank en Schenk actie met het mooie bedrag van 133.01 euro. Iedereen die op onze vereniging heeft gestemd willen wij hartelijk bedankt met dit mooie bedrag kunnen wij nieuwe toestellen kopen.

 

TANK EN SCHENK

Wij doen momenteel mee met de actie tank en schenk. Hierbij draagt 1 cent per getankte liter mee aan een goed doel of vereniging.

U bepaalt als klant welk goed doel of vereniging dit wordt.

Als u tank bij de Peut Harskamp steunt u dus direct en gratis onze vereniging. Naast dit unieke systeem kunt u bij de Peut Harskamp ook rekenen op scherpe prijzen (die op zaterdag nog scherper zijn).

 

NIEUWE TURNPAKJES

Zoals u misschien wel heeft gehoord, heeft de vereniging nieuwe turnpakjes.  Dit doen wij niet zomaar, de  oude turnpakjes zijn helaas niet meer in alle maten verkrijgbaar en worden ook niet meer gemaakt. Daarom moesten wij een nieuw turnpakje uitzoeken. Wij hebben erg ons best gedaan om een mooi maar ook betaalbaar pakje op te zoeken, en wij vinden het geslaagd! Als u vragen of opmerkingen hebt horen wij het graag en kunt u voor vragen altijd bij de trainers terecht!